Glass roofed conservatory with 'Liv-in' room feature

Our objective here was to take down an old conservatory and extend the building groundworks for a much bigger, more modern, thermally efficent structure. The brief was for space, light and modern, comfortable living. For this, we expanded the conservatory to encapsulate the whole rear side of the property giving the clients a much larger space. To give the build a more modern, contemporary feel we also installed a 'Liv-in' feature, which is the best of both worlds, combining the light and sky of a conservatory with the walls and ceiling of an extension.
Glass roofed conservatory with 'Liv-in' room feature
Glass roofed conservatory with 'Liv-in' room feature
Glass roofed conservatory with 'Liv-in' room feature
Glass roofed conservatory with 'Liv-in' room feature
Glass roofed conservatory with 'Liv-in' room feature
Share this post:
Share on Facebook Share on Twitter
 
<< Back To Case Studies

Delighted with the results. Your whole company has been a joy to deal with from start to finish.
Mr & Mrs Davies, Criccieth, Gwynedd

Consumer Protection Association Logo FENSA Logo Secured by Design Logo
Atlas Logo Lumi Logo Markilux Logo Solarlux Logo Solidor Logo Apeer Logo Bereco Logo Internorm Logo Origin Logo REHAU Logo The Residence Collection Logo Roseview Logo
 

Sending email... Please wait...