Installation of the Quarter, a contemporary Zinc Orangery

We were asked to create and project manage the design and build of a highly-glazed and totally bespoke single storey extension on a stone cottage. The key aims were to include a zinc roof, lots of light, a circular roof light, stonework cut out into the house, tall as possible front frames (with the upstairs windows providing height restrictions) and delivery of the project right up to the point where our clients could simply move furniture in. We are extremely pleased with the results, as are our clients who really love the space - so much so that it has become one of the most loved areas of the property.
Contemporary Zinc Orangery
Zinc roof with flat circular roof light and a large 'Atlas' slim line aluminium roof structure
Contemporary Zinc Orangery
Share this post:
Share on Facebook Share on Twitter
 
<< Back To Case Studies

To all involved in the building of our conservatory. We ar sitting here in the conservatory relaxing with a glass of wine. Looking at the lights of Holyhead and the stars in the sky. The view is fantastic both evening and day, it's so relaxing watching the world go by. We would like to thank you all from the bottom of our hearts for being so thoughtful and kind while you were working here. It all came together well, it looks amazing. Once again, a big thank you to you all.
Mr & Mrs Buxton, Holyhead, Anglesey

Consumer Protection Association Logo FENSA Logo Secured by Design Logo
Atlas Logo Lumi Logo Markilux Logo Nordan Logo Real Logo Residence9 Logo Solarlux Logo Solidor Logo
 

Sending email... Please wait...